keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Vaaka sääasemallako?

Lueskelin tässä muiden laihdutusblogeja ja jossain mainittin sitten vaaka jossa olisi rasvaprosentin mittaus. Tottakai minä avasin netanttilan sivut ja rupesin vertailemaan uusia vaakoja (oikeasti uudelle vaa'alle olisi tarvetta tässäkin taloudessa).

Ainut vaaka jossa rasvan, lihaksen ja nesteen mittaus toiminto oli, maksoi 25€. Muutenkin vaaka näytti ihan hyvältä perusvaa'alta. Voitte käydä tutkimassa kys. vaakaa täällä. Saa nähdä löytääkö tämä tiensä meille!


Sitten mielenkiintoisempiin vaakoihin. Kaikista kallein ja mielenkiintoisin vaaka oli tämä, jolla hintaa onkin jo huimat 80€. Ja ei kyseisessä vaa'assa ei edes ole rasvan, lihaksen ja nesteen mittausta. Mutta sen sijaan siitä löytyy sisä- ja ulkolämpötila, sääennuste, kellonaika ja kaiken hulluuden lisäksi herätys- ja torkkutoiminto! Siis mitä ihmettä? Puhutaanko me nyt enää edes samasta tuotteesta,  siis ihmisten punnitsemiseen tarkoitetusta vaa'asta? Piti ihan tarkistaa kuvasta, että kyllä siinä on jopa näyttö niille kiloillekin! Ei meinaan pahemmin oltu muistettu kertoa punnituisjutuista pahemmin mitään. Mitä ihmettä ihminen tekee herätyksellä vaa'assa? Meillä ainakin vaaka majailee yleensä pölykerroksen alla vessassa.

Meni vähän maku vaakaostoksista.

Mitä olette mieltä, tarvitsisitteko te herätystoiminnon vaakaanne?

3 kommenttia:

  1. :DD Tää oli huippu postaus! Luin poikaystävällekki ääneen, hahaha naurettiin noita herätys- ja sääennustetoimintoja. Mitä hittoa oikeasti?

    (En mie ehkä herätystä tarvi vaakaan, mutta totta kai torkkumahdollisuus pitää olla.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai torkkutoiminto pitää vaa'asta löytyä. En tosin tiiä että onko ajateltu että läskit nukahtaa sen vaa'an päälle vai onko tuo tarkotus ottaa kainaloon yöks. Itellä ei ainakaan toi torkku toimi jos se on liian kaukana :D

      Poista
  2. Eikä, tää sai mut nauramaan ! :D Siis mitä ihmettä, ei mun vaaka näytä kun sen painon ja mulla on herätyskellot ja lämpömittarit aivan erikseen :--D Kaikkea ne keksii..

    VastaaPoista