maanantai 27. helmikuuta 2012

Eilisen jorinoita

Olin eilen niin väsynyt kaikesta liikkumisesta, etten millään jaksanut enää kirjoittaa mitään. Onneksi minulla on tänään vapaa aamu, niin kerkeän päivitellä tilannetta ennen tämän päivän tapahtumia.

Eilen liikkumisenii alkoi koulun liikuntatunnilla. Lähinnä leikimme erilaisia pallopelejä ja hippoja, vaikka kuulostaa helpolta ja lapselliselta, niin tuli muuten yllättävän kuuma! Ja oli hauskaa, kaikki me amislaiset olimme aivan innoissamme jostain niin lapsellisesta. Sykemittaria minulla ei tietysti ollut mukana, mutta yli tunnin verran siitä tuli liikkumista.

Kotiin päästyäni kaivoin heti käsipainot ja jumppamattona toimivan retkeilyalustan esille ja pistin 30 day shredin pyörimään. Meni paljon paremmin kuin eilen, tiesin suurinpiirtein mitä oli tulossa ja yritin jaksaa enemmän ja tehdä liikkeitä ns. täydellisemmin. Kädet ja jalat olivat kipeinä heti harjoittelun jälkeen, että kyllä tuossa varmasti tehoa on. Itselläni on käytössä kahden kilon painot ja kyllä tuntuu viimeisissä liikkeissä niiden nostelu jo kunnolla.

Illemmalla ryntäsin salille crossailemaan. Tunti oli cardio, eli se keskivaikea ja kyllä tuntui. Monta kertaa olin taas varma että pääsen hengestäni, mutta onneksi ihanan pirteä ohjaaja ja tämän valitsemat musiikit antoivat voimaa jaksaa loppuun.

Kotiin päästyäni lähdin melkein samantien vielä koiran kanssa ulkoilemaan ja käveltiin se perinteinen peltolenkki. Olin aivan poikki takaisin päin kävellessä ja viimeinen n. puoli kilometriä tuntui loputtomalta. Pääsin kuitenkin kotiin ja suihkun kautta nukkumaan.

30 day shred (30min)
Keskisyke 142
Maksimisyke 169
Kalorit 211

Crossing Cardio (1h)

Keskisyke 157
Maksimisyke 177
Kalorit 571

Koiran kanssa ulkoilu (1h)

Keskisyke 136
Maksimisyke 156
Kalorit 413



Eilisen liikkumiseen ja syömisiin olen enemmän kuin tyytyväinen. Söin 5 atriaa ja ne olivat mielestäni aika hyviä, enkä syönyt mitään niiden välissä! Yleensä ravaan jääkaapilla tutkimassa tilannetta viiden minuutin välein (niin kuin siinä ajassa mitään edes tapahtuisi) ja napostelen kaikkea epämääräistä matkanvarrella. Nyt en syönyt mitään. Tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan tätä päivää, joka ei tule olemaan kyllä ihan niin liikunnantäytteinen kuin eilinen, mutta vähintään sen 30 day shredin aion tehdä tänään. Ja josko koiran kanssa iltalenkille.

Aurinkoista aamua kaikille, vaikkakin ulkona sataa lunta - taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti