sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kokkailuja ja treenikokeilua

Olin tänäänkin laiska enkä viitsinyt vaivautua salille, josko sitten huomenna? Ainakin siellä näyttäisi olevan sekä Crossing Basic että Cardio. (Basic on helpoin ja Cardio on keskitaso, näiden lisäksi löytyy vielä pro, mutta sinne minua ei saa kyllä millään!) Viimeistään tiistaina sitten heti aamusta, kun menen kouluun vasta puolilta päivin.

Kokkailtiin kaverini kanssa tänään sosekeittoa ja laskettiin huvikseen kaloritkin: lautasellisessa keittoa oli alle 300kcal. Hyvää ja ainakin omasta mielestäni myös terveellistä! Me likes.

Sitten päivän treeneihin. Lueskelin eilen Jillian Michaels - 30 Day Shred -treeniohjelmasta ja pakkohan sitä oli sitten itse koittaa. Kaivoin tänään kaapista mutsin joskus ostamat kahden kilon painot ja retkeilyalustan (joka toimii siis jumppamattona) ja rupesin hommiin. Eilen kun katselin videota ajattelin että "mitäs vaikeaa tuossa nyt muka on?". KYLLÄ SIINÄ ON! Itse en saanut lähellekään puhtaasti tehtyä treeniä. Cardio osuudet (ns. jumpat) menivät melko pitkälle hyvin mutta sitten se lihaskunto, välillä luulin että kuolen! Joissain kohdissa oikaisin reippaasti ja otin tekosyyksi juomisen tms. Kun vihdoin siirryttiin venyttelyyn olin aivan poikki. Tätä olisi nyt tarkoitus tehdä joka päivä 30 päivän ajan. Voi olla että en ole ainut joka hautoo itsemurhaa näiden 30 päivän aikana, en meinaan usko että alakerran väki on kovin iloinen iltahyppelyistäni :D Niin ja treenihän kestää alle 30min kerta.

Sykemittari kertoo:
Keskisyke 133
Maksimisyke 162
Kalorit 198

P.S. Jos joku kiinnostui, täältä voit käydä katsomassa 30 day Shred level 1 videon!

Ja lisää sosekeiton kokkailusta voit lukea kaverini blogista: hard times


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti