tiistai 28. helmikuuta 2012

I can do it! Or can I?

Tehtiin tänään ruoaksi makaroonilaatikkoa. Hyvää tuli! Normaalien makaronien siasta jouduttiin kyllä käyttämään sellaisia simpukkamakaroneja kun huomasin vasta kotona ettei niitä ns. tavallisia ollutkaan kuin alle puoli pussia. Hyvää tuli näinkin!

Kävin tänään koiran kanssa lenkillä, niinkuin aamulla vähän lupailinkin. Lunta oli näköjään satanut päivän aikana ihan kunnolla, sillä se peruspeltopolku oli jälleen hautautunut lumeen. Päätin kuitenkin lähteä sitä yrittämään kun joku siellä liikuskeli jo ennen minua. Pääsin ehkä 20-30 metriä eteenpäin ja juteltuani sen kanssa joka hulluna oli sille tielle lähtenyt niin totesin että parempi luovuttaa. Nainen kertoi että puoleen väliin asti on täyttä kahlaamista, jonka jälkeen joku oli onnistunut etsimään lumen seasta vanhan polun joka kantoi lumen alla. Koira olisi ollut menossa, mutta valitsin kuitenkin toisen reitin. Ei sen puoleen aikaa kului reitin lyhyydestä huolimatta silti melkein tunti.

Kotiin päästyäni päätin kuitenkin pusertaa vielä sen 30 day shredin, vaikka oli vähällä etten rynnännyt suihkuun ja suoraan nukkumaan. Harjoitus tuntuu edelleen tosi raskaalta, varsinkin se alku. Olen todella huono punnerruksissa ja tuntuu etten millään kykene tekemään niitä kaikkia, ja nytkin teen hyvin pieniä ja ns. helppoja versioita... Hiki virtasi reippaasti, saattoi osittain johtua siitä koiran kanssa ulkoilusta, syke ei varmaan ollut vielä täysin palautunut. Nyt on kuitenkin voittajafiilis kun sain tehtyä ja tietää että seuraavaan kertaan on ainakin 16 tuntia aikaa! :D

Koiran kanssa ulkoilu (n. 1h)
Keskisyke 131
Maksimisyke 158
Kalorit 365

30 day shred (n. 30min) 
Keskisyke 140
Maksimisyke 164
Kalorit 205

Niin, on pitänytkin kysyä että onko kukaan edes kiinnostunut noista mun laittamista kalori- ja sykemerkinnöistä? Itsestä ainakin tuntuu että ne sykemerkinnät ovat aika turhia. Mielipiteitä?

2 kommenttia:

  1. Moi ! Aloin ihan seurailemaan blogia. :) Hienosti oot jaksanu ja tää kyllä tsemppas muaki ! Ja noista kalorimerkinnöistä niin mua ainakin ne kiinnostaa, sykehommista en niinkään ymmärrä mitään. :) Tsemppiä kovasti jatkoon ja tää ainaki anto mulle taas motivaatiota !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii, eka kommentti. JEEEE! Ehkä mun ei tarvikaan selitellä täällä itekseni. :)

      Varmaan pudotan noi sykemerkinnät pois kun niitä kuitenki itelleni kirjaan koko ajan tonne heiaheiaan, varsinkin jos niistä ei sinäänsä olla kiinnostuneita.

      Ja hei mahtavaa jos oon onnistunu motivoimaan jotakuta, sehän on melkeen parempi ku et pitää omaa motivaatiota yllä :)

      Poista