torstai 1. maaliskuuta 2012

That's your body getting stronger!

Tänään olikin kerrankin vähän enemmän koulua ja onnistuin olemaan jopa lounasaikaan paikalla. Hernekeittoa ja lettuja. Söin siis semmoisen sopivan annoksen hernekeittoa ja valmiiksi annostellut valmisletut, joita jokaiselle oli laskettu sellaiset kahdeksan kipaletta. Pakko myöntää että niistä saadut kalorit olisin hyvinkin voinut ottaa jostain paaljon paremman makuisestakin sapuskasta mutta no... Tulipahan syötyä.

weheartit

Koulussa meillä oli liikkaa ja tehtiin jotain ihme keppi- ja pallojumppaa ja pakko sanoo et mulle ainakin tuli hiki! En tiiä olinko ainoo mut jossain vaiheessa musta alko tuntuu et oon jossain salilla, paitsi et musiikki oli miljoona kertaa huonompaa!

Kotona tein lisää kasvissosekeittoa, tuntui se edellinen satsi jotenkin loppuvan kesken niin päätin sitten tekaista uuden kun aineksiakin löytyi. Hyvää tuli!

Sitten vaan koiran kanssa lenkille. Nähtiin muitakin koiranulkoiluttajia ja onnistuin löytämään jopa sellaisen joka oli halukas päästämään koiransa leikkimään ton meidän otuksen kanssa. Täytyy sanoa että ei kyllä hullukaan jaksa kävellä niin paljon että virta loppuis.

Sitten vielä vastahakoisesti ryhdyin tekemään tota 30 day shrediä, vaikka kellokin oli jo yheksän ja ei ois millään huvittanut. Tein kuitenkin ja nyt oon kyllä taas tyytyväinen että jaksoin!

weheartit


Pakko kyllä myöntää että jos sen tekee aikaisemmin päivällä niin sen aloittaminen ei tunnu ihan niin vaikeelta. Nyt oon kuitenki jo viisi kertaa sen tehny, mikä on siitä 30 kerrasta jo 1/6!!!! Eli kyllä tää tästä!

weheartit
Välillä tuntemukset on lähellä tota kuolemaa, mutta ilmeisesti mun ruumis ei luovuta niin helposti :D

Tähän loppuun vielä päivän kalorit:

Koiran ulkoilutus 373kcal
30 day shred 205 kcal


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti