lauantai 3. maaliskuuta 2012

Jaksaa, jaksaa!

Noniin, päivityksiä eiliseltä ja tältä päivältä. Eilen en saanut aikaiseksi päivitellä mitään liikkumisia yms. koska mitään mullistavaa ei ollut tapahtunut ja kaveri jäi meille yökylään. Tein kuitenkin 30 day shredin ja vietiin kaverin kanssa koira n. puolen tunnin lenkille. Kaloreita eilisestä ei ole, koska laiskuus iski enkä jaksanut ottaa sykemittaria liikkumisiin mukaan.

Tänään töissä söin yhden ison voisilmäpullan! Joskin olisin jättänyt väliin jos olisin kehdannut. Työnantaja tarjosi pullaa ja se on tilanne jossa ei oikein kehtaa sanoa että emmä nyt oikeen välitä. Muuten ruokailut sinäänsä meni ihan hyvin, ostin kaupasta Pirkan kasvispihvejä ja keittelin perunoita niitten kanssa.

weheartit


Jaksoin puristaa itestäni vielä sen 30 day shredin, vaikka tuntu siltä etten millään jaksais. Jotenki ollu muutenkin tosi väsynyt olo tänään. No josko sitten huomenna virkeenä salille ja koiran kanssa taas pitkälle lenkille? Toivottavasti huomennakin paistaisi aurinko, harmitti vähän tänään olla töissä kun ulkona oli niin aurinkoinen keli. Kyllä se kevät sieltä tulee, kunhan jaksaisi vaan odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti