perjantai 2. maaliskuuta 2012

Treenivaatteet ja -välineet

Ajattelin että jos jotakuta kiinnostaa niin listailin vähän noita mun treenivaatetuksia ja -välineitä.

Eli salikassin sisältö:


Urheilurintsikat, Shock absorberin, ostin nämä Intersportin jostain alesta. Nämä ovat kokoa 80D ja maksoin näistä 50€, mikä oli aika suolainen hinta, mutta en ole kyllä katunut. Samoja rintsikoida myydään ainakin omien havaintojeni mukaan myös esimerkiksi Prismassa. Eli nämähän on periaatteessa juoksurintsikat, mutta ite oon käyttänyt näitä siellä crossissa ja muilla ryhmäliikuntatunneilla. Itse oon ainakin huomannu että kun ei oo ihan mitkään pienet noi rinnat, niin parempi kyllä suojata niitä roikkumiselta. Hyppii ja pomppii aikas lahjakkaasti ilman näitä. (Urheilurintsikat on selvästi asia mikä ei oo rantautunut kunnolla tuonne jenkkeihin, sillä noita jenkkisarjoja katellessa niin ihan itseä kauhistuttaa kun niiden rinnat hyppii jalkojen mukana)



Capripituiset housut, kävin nämä eilen ostamassa tuolta prismasta. Hintaa oli n. 23e. Ei hirveän kalliit ja söpö väri on kyllä suuri plussa. Ihan kunnolla käyttöön nämä eivät ole vielä ehtineet, mutta uskoisin tykkääväni. Niin ja koko on L.

Sisäkengät. Nämä ovat mutsin vanhat, joskin olivat melko käyttämättömät kun nämä olen ominut itselleni. Eivät enää missään parhaassa edustuskunnossa, mutta tukevat jalkaa hyvin ja ovat vaaleapohjaiset. Jumppatunneillehan pitää laittaa vaaleapohjaiset kengät salin lattian suojelemiseksi. Mulla itseasiassa on sellaiset paljon paremman näköiset mustapohjaiset, mutta kun niitä ei voi käyttää kaikilla tunneilla niin nämä ovat sitten vakiintuneet käyttöön.

Paitana mulla toimii ihan ginan perus topit, joista mulla nyt ei edes oo kuvaa. Ne on ihan hyviä ja toimivia tähän hommaan. Tykkään kuitenkin että paita saa laskeutua aika alas ja peittää kunnolla peppuakin. Lisäksi toiveena olisi että jossain vaiheessa nuo topit jäisivät käyttämättömiksi kokonsa takia, joten en nää mitään syytä lähteä nyt ostamaan hirveästi uusia vaatteita (tämä ei tietenkään estä kuolaamista ja hypistelyä kaupassa).


Tässä sitten valikoimamme juomapulloja ja tuo hikipyyhe, sekä rakas sykemittarini jota ilman en varmaan osasi enää edes elää. :)

Tässä vielä tuo mun "toilettipussi", joka on joku mutsin joskus lahjaksi saama, jonka olen sitten jossain vaiheessa anastanut itselleni. Teksti on ainakin täyttä asiaa ja saa välillä hymyn poikasen omaankin nassuun. Sisältönä siis joku ihme shampoo (joka onneksi on jo lopussa), Nivean dödö (joka oli muuten suuri pettymys) sekä Bodyshopista ostettu mangosuihkugeeli matkakoossa (love it). Lisäksi mukana kulkevat yleensä hiusharja, vaha ja hiuslakka, jotka nyt jäivät tästä kuvasta kokonaan pois.


Tässä eilen ostettu korvaaja tuolle Nivean deodorantille, joka onneksi alkaa olla jo lopussa.


Tässä Dakinen söpöläiskassissa kulkevat sitten nuo treenikamppeet kodin ja salin väliä. (Huomatkaahan tuo seeprakuvio...)

Kotitreeni systeemit:


Tässä siis ne painot ja tuo retkeilyalusta jotka toimivat apunani 30 day shredissä. Mitään kummempia kotitreenivaatteita en aio tähän sen kummemmin listata, koska ne tuppaavat olemaan vähän mitä sattuu. Esimerkiksi mulla on sellaiset vähän vanhemmat urheilurintsikat joita käytän yleensä kotioloissa treenatessa, mutta en ole ihan varma onko ne enää ihan kuvaamiskelpoiset :D

Tässä siis näitä, kiinnostiko ketään edes nämä? Oletteko enemmänkin kiinnostuneet treenivaate ja -välinepostauksista vai miten? Mielipiteet ovat hyvinkin tervetulleita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti