tiistai 24. heinäkuuta 2012

Uskallankohan edes katsoa?

Oli ihan otsikon mukaiset tuntemukset aamulla kun hyppäsin vaa'alle ja mietin että mitenköhän paljon on tullut painoa takaisin. Näin jopa yöllä unta siitä että 4kg olisi tullut takaisin, hui!

Sitten kun vihdoin uskalsin raottaa silmiäni ja kurkistaa mitä vaa'alla on kerrottavana yllätys olikin ihan mieluinen. 74,9. Eli eipä ole tullut takaisin, joskaan ei ole kyllä pahemmin pudonnutkaan. Nyt sitten pudottamaan.

weheartit


Tahtoisin saada lukeman siihen 70kg, silloin olisin jo  normaalipainoisen mittojen sisäpuolella. Laskin mielestäni joku aika sitten että jo 72kg alapuolella olevat lukemat olisivat minulla jo normaalipainoisia mutta silti, en halua jäädä tuohon rajalle keikkumaan. Ja muutenkin, kun tämä kerran on aloitettu niin viedään sitten loppuun asti. Mitään ehdotonta tavoitepainorajaa minulla ei tällä hetkellä ole, ehkä tärkeintä minulle olisi tuntea oloni hyväksi. Että tuntisin itseni normaalipainoiseksi. Eri asia on, että tuleeko tuollaista päivää koskaan valkenemaan jollon voin sanoa olevani tyytyväinen painooni. :D Siihen kuitenkin tähdätään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti